Šesto izdanje najvažnijeg ljetnog glazbenog događaja na starom kontinentu – ULTRA Europe – počelo je sinoć na Poljudu. Uz dosad neviđenu razinu produkcije, pred tisućama ljubitelja elektroničke glazbe nastupile su neke od najvećih DJ zvijezda kao što su Eric Prydz, Afrojack ili Axwell i Ingrosso…

Zapažen nastup imao je i popularni “domaći” DJ duo Vanillaz kojeg čine dva najbolja prijatelja i talentirana glazbenika iz Hrvatske i Slovenije – Marko Bucić i Miha Pajk. Iako su i ranije bili dijelom ovog festivala, nakon lipanjskog ULTRA Korea dobili su priliku i na glavnom stageu europske ULTRE pokazati zašto su najuspješniji DJ-i i producenti s ovih prostora. Njihovu kvalitetu dosad su prepoznali mnogi poznati, mahom modni brendovi, a od ove sezone dvojac je počeo suradnju s najinternacionalnijim pivskim brendom na svijetu – Heinekenom, inače službenim pivom ULTRA Europe.

Heineken, baš kao i Vanillaz, sa svojom publikom dijeli strast prema glazbi koja je više od pasivnog slušanja. Kroz svoju glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi glazbene događaje koji potrošačima omogućuju potpuno i kolektivno uživanje u posebnim iskustvima, a ULTRA Europe je najbolji primjer.

Uz to, Vanillaz su se super uklopili u Heinekenovu ljetnu kampanju nazvanu Find Your Tune jer, kako i sami kažu, uspjeh je došao kad su pronašli svoj karakteristični glazbeni potpis – svoj tune. Marko i Miha su nakon nastupa bili domaćini dobitnicima Heinekenovog nagradnog natječaja koje su proveli najuzbudljivijim backstageom na svijetu i pružili im nezaboravno iskustvo.

Nakon obilaska skupa su se osvježili rashlađenim Heinekenom i Heinekenom 0.0 – novim vrhunskim bezalkoholnim pivom izvanrednog okusa u kojem se može uživati u svim prilikama pa i na najjačim glazbenim događajima. Marko i Miha slažu se s Heinekenom da je umjerenost cool te da kakvu god glazbu slušali, sami birate kako ćete u njoj uživati.