cinestar-kino-midiU okviru zabavnog i ugostiteljskog sadržaja varaždinskog trgovačkog centra Lumini u petak, 23. prosinca u 18h, otvara se Cinestar kino na 1400 metara četvornih, sa šest kino dvorana i RealD 3D tehnologijom.

Tim povodom za posjetitelje je osiguran slobodan ulaz, bogat zabavni program te degustacije delicija uz kuhano vino, a djecu će obradovati Djed Božićnjak kao i opremljena dječja igraonica MiniLumini uz brojne zabavne igre i animatore.

Dan nakon svečanoga otvorenja, 24. prosinca, započinju redovne kino projekcije u svih šest CineStar dvorana s bogatim programom filmskih hitova i prigodnom akcijom darivanja besplatne kino ulaznice za jednu kupljenu kartu koje će trajati sve do 31. prosinca 2011.godine, navode iz Cinestara.

Program Cinestar kina u Lumini centru uključivat će prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru, kaže se u priopćenju.