H&M potvrdio dolazak u varaždinski City Point

city-point-vizual-wideModni lanac H&M bit će jedan od zakupaca u varaždinskom trgovačkom centru City point. S ukupnom površinom prodajnog prostora od 2200 četvornih metara bit će najveći najmoprimac u segmentu mode i tekstila te ukupno drugi po veličini, odmah iza hipermarketa Konzum koji će zauzimati 3600 kvadrata, izvijestili su danas iz City Pointa.

“Ova dopuna našeg širokog izbora zakupaca savršena je za centar te je izvanredna potvrda naše pozicije kao visokokvalitetnog shopping centra Varaždina i šire regije”, izjavio je Harald Peham, direktor tvrtke investitora Trgovačkog centra Varaždin d.o.o..

City Point odlikuje savršena pozicija u postojećoj trgovačkoj zoni Varaždina kao i blizina i dostupnost kupcima, napominje Denis Čupić iz tvrtke F.O./Development, partnera na projektu, dodajući kako će centar sa sigurnošdu svojom ugodnom atmosferom, ponudom trgovina, kinom i gastronomijom zauzeti centralno mjesto u društvenom životu Varaždina.

Ovom potvrdom ugovora H&M će imati važnu poziciju otvorenjem centra u ožujku 2013. godine. Po otvorenju centar će se prostirati na 25.000 metara trgovačke površine, raspolagat će s velikom šetnicom, kinom i bogatom gastronomskom ponudom.

Bruto razvedena površina Centra iznosi 49.300 m² te 19.400 m² parkirne garaže u prirodno prozračenom podrumskom nivou. Iznajmljiva površina Centra iznosi 25.300 m². Na 3600 m² prostirat de se Super Konzum Hipermarket, dok je 1800 m² rezervirano za Cineplexx kino sa pet dvorana i 900 sjedala.

Najveći zakupoprimac u segmentu tekstilnih brandova je H&M, a slijede New Yorker, S.Oliver, Hervis, Technomax, BIPA, Humanic. Centar raspolaže s oko 1150 parkirnih mjesta, 450 vanjskih i 700 garažnih.

Prethodni članakOrnel omekšivači: Lider na hrvatskom tržištu
Sljedeći članakZoo City otvorio tri nove poslovnice