Novim Tik Tok kanalom i redizajniranom web stranicom VEGETA je ukorak s novom generacijom potrošača

VEGETA, jedan od najomiljenijih brendova na ovim prostorima i najprodavaniji dodatak jelima u Europi donosi niz novosti u digitalnom svijetu čime postaje bliža novim generacijama potrošača.

Ovih dana, VEGETA je otvorila Tik Tok kanal i lansirala redizajn svoje web stranice čime hrabro kreće prema budućnosti s modernim pristupom i svježim idejama.

Biti uz potrošače danas znači biti prisutan na digitalnim kanalima, biti odvažan, slušati, podržavati i biti otvoren za komunikaciju. Upravo iz tog razloga, VEGETA je predstavila redizajn VEGETA web stranice – sa svježim, modernim izgledom prilagođenim mlađoj populaciji kako bi svatko na stranici brzo i lako našao sve što ga zanima.

Poseban fokus stavljen je na recepte, a web stranica sada omogućava korisnicima jednostavno pretraživanje kroz različite kriterije, čineći pronalaženje idealnog recepta brzim i jednostavnim. Dodatno, korisnici mogu personalizirati svoje iskustvo pohranjivanjem omiljenih recepata, stvarajući tako jedinstvenu kolekciju dostupnu u svakom trenutku.

U sklopu samih recepata predstavljeni su i oni na tragu najnovijih trendova. To su recepti s do pet sastojaka koji omogućuju brzo i jednostavno kuhanje, olakšavajući pripremu jela za sve one koji žive dinamičnim tempom života te recepti s naglaskom na “zero waste” kuhanje koji njeguju održivu orijentaciju kod pripreme jela. VEGETA ovakvim inicijativama odražava svoju predanost jednostavnom, ali ukusnom kuhanju, promiče odgovorno korištenje namirnica i doprinosi stvaranju održivih kulinarskih navika.

Novo iskustvo na VEGETA web stranici uključuje interaktivnog VEGETA Kuhara, virtualnog asistenta koji igra ključnu ulogu u obogaćivanju pozitivnog iskustva korisnika. Sada korisnici mogu stvarati osobne profile, prijavljivati se korisničkim imenom i pohranjivati omiljene recepte za brz pristup.

Dodatno, stranica nudi i nove informativne članke o održivosti, praktične trikove i kulinarske savjete. Ovaj prošireni sadržaj uključuje recepte i savjete usklađene s temama održivosti, donoseći svježiji vizualni izričaj i korisne informacije koji potiču aktivno sudjelovanje korisnika u čuvanju okoliša i brigu o resursima.

Sve ove inovacije čine VEGETA web stranicu iznimno funkcionalnom i privlačnom te naglašavaju predanost pružanju sveobuhvatnog kulinarskog iskustva koje ide iznad očekivanja čime sama stranica postaje zanimljivo odredište korisnicima u potrazi za kulinarskim temama.
Kako bi bila blizu svojih potrošača i dio njihove svakodnevice, VEGETA je otvorila i TikTok profil (@vegeta.podravka). Ultimativni cilj VEGETA TikTok profila je stvoriti platformu na kojoj se susreću različite kulinarske avanture Adria regije, osnažujući blisku vezu s publikom kroz zabavne, inspirativne i edukativne sadržaje.

VEGETA ovime otvara komunikaciju sa svojim potrošačima, posebno mlađim generacijama, i to na inovativan, iskren, zabavan i nešto hrabriji način. Prva objava na TikToku već je ostvarila iznimno visok broj pregleda i interakcija, što je odličan indikator da bi VEGETA brend trebao biti prisutan i aktivan u svim kulinarskim avanturama svojih potrošača, gdje god se oni nalazili.

Ove inicijative ne samo da približavaju brend mlađoj generaciji već i potvrđuje spremnost VEGETA brenda na inovacije, čineći ih relevantnima u digitalnom kulinarskom svijetu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJuhe iz vrećice, temeljci i konzervirane juhe
Sljedeći članakOva 32 mala poduzetnika vjeruju da ulaganjem u znanje mogu unaprijediti svoje poslovanje