Labudov Meri Merino je najbolji deterdžent za osjetljivo rublje, pokazalo je anketno istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 8.000 hrvatskih majki koje su dale 57.079 ocjena za 347 proizvoda na domaćem tržištu.

“Naravno da smo zadovoljni činjenicom da je Meri Merino, u svojoj kategoriji, prepoznat kao proizvod kojim su hrvatski potrošači, a u ovom slučaju i mame, iznimno zadovoljni. Na temelju ocjena 1.758 hrvatskih majki, Meri Merino je odabran kao preferirani proizvod koji ima najpoželjnije karakteristike”, izjavila je Milica Damjanović, direktorica marketinga Meteor grupe.

Mame su ocjenjivale zadovoljstvo korištenim proizvodom, privlačnost proizvoda, procijenjenu vrijednost za uloženi novac i namjeru ponovne kupnje.

“Svaka potvrda našeg rada i truda, upravo u smjeru zadovoljstva naših potrošača kao i prepoznavanja i ispunjenja njihovih potreba, nama je vrijedna i bitna. To nas motivira da se trudimo više i jače. Upravo iz tog razloga, Meri Merino je prošle godine izašla u novom ruhu i s novom recepturom koja nudi dodatne prednosti za naše korisnike. Meri Merino 4D formula pruža dodatnu zaštitu za odjeću. Osnažen je efekt za čuvanje intenzitet boja a dodana je i komponenta koja obnavlja ovojnicu vlakana i omogućuje efekt ‘podmlađivanja’ odjeće, produžujući njen vijek trajanja čak i nakon 25 pranja. Novu smo formulaciju testirali i potvrdili u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu. Posebnu smo pažnju posvetili Meri Merinu 4D Sensitive, koji sadrži miris bez alergena i dermatološki je ispitan upravo kako omogućili siguran proizvod korisnicima koji imaju sklonost alergijama ili osjetljivu kožu te za obitelji s djecom”, pojasnila je Damjanović.