20.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 22:02
VijestiZemljaVelpro potpisao sporazume o suradnji s trgovcima Zadra i Siska

Velpro potpisao sporazume o suradnji s trgovcima Zadra i Siska

Velpro-potpisivanje ugovora s malim trgovcimaVeleprodajni lanac Velpro, u vlasništvu Agrokora Ivice Todorića, u četvrtka je potpisao sporazum o poslovnoj suradnji s Udrugom trgovaca Sisak i Udrugom trgovaca Zadarske županije.

Ugovore su potpisali Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra, Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

Velpro se od početka godine izdvojio iz sustava Konzuma te je postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar.

“Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih unaprjeđenja svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i Velproa, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine. Upravo su ove dvije Udruge kroz suradnju s Velprom bile posebno aktivne u promicanju interesa malih trgovaca. Vjerujemo da ćemo odsada kada je Velpro – Centar i zasebna veleprodajna tvrtka biti još kvalitetniji partneri svim malim trgovcima kao i našim ostalim poslovnim partnerima te tako dodatno učvrstiti našu poziciju vodećeg veletrgovca na tržištu Hrvatske”, rekao je Kocijan prilikom potpisivanja sporazuma.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...