Velpro potpisao sporazume o suradnji s trgovcima Zadra i Siska

Velpro-potpisivanje ugovora s malim trgovcimaVeleprodajni lanac Velpro, u vlasništvu Agrokora Ivice Todorića, u četvrtka je potpisao sporazum o poslovnoj suradnji s Udrugom trgovaca Sisak i Udrugom trgovaca Zadarske županije.

Ugovore su potpisali Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra, Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

Velpro se od početka godine izdvojio iz sustava Konzuma te je postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar.

“Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih unaprjeđenja svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i Velproa, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine. Upravo su ove dvije Udruge kroz suradnju s Velprom bile posebno aktivne u promicanju interesa malih trgovaca. Vjerujemo da ćemo odsada kada je Velpro – Centar i zasebna veleprodajna tvrtka biti još kvalitetniji partneri svim malim trgovcima kao i našim ostalim poslovnim partnerima te tako dodatno učvrstiti našu poziciju vodećeg veletrgovca na tržištu Hrvatske”, rekao je Kocijan prilikom potpisivanja sporazuma.

Prethodni članakNovi Alpro jogurti na biljnoj bazi
Sljedeći članakOtvorena renovirana Lidlova trgovina u Osijeku