pevec-novi_clan_nadzornog_odbora_denis_predovanDenis Predovan izabran je za predstavnika zaposlenika u Nadzorni odbor Pevec d.d. Odlučili su tako premoćnom većinom zaposlenici tvrtke na izborima održanima prvog kolovoza.

Nadzorni odbor od sada će imati sedam članova.

Na izborima za predstavnika zaposlenika u Nadzorni odbor Pevec d.d. kandidirali su se Denis Predovan i Saša Davinić. Od ukupno 1360 zaposlenika s pravom glasa, na izbore ih se odazvalo 1158, a najveći broj glasova, čak 981 dobio je voditelj Pevecovog prodajnog centra u Zadru Denis Predovan.

“Izuzetno mi je drago da su me zaposlenici Peveca izabrali da budem njihov predstavnik u Nadzornom odboru. Kao dugogodišnjem zaposleniku kompanije, a moram napomenuti da sam u Pevecu radio i prije stečaja, čast mi je zastupati interese svih zaposlenika i dionika Peveca te doprinijeti da se kompanija razvija i nastavi put kojim je krenula unatrag četiri godine”, izjavio je Denis Predovan.

Novoizabrani član Nadzornog odbora Denis Predovan u Pevecu radi 20 godina. Diplomirani je inženjer agronomije te dragovoljac Domovinskog rata.

Inače, uz Denisa Predovana, u Nadzornome odboru Peveca su i Matko Bolanča, Željko Mandić, Marko Varga, Slaven Marinčić, Mladen Mikolčević i Markica Raič.

Podsjetimo, Pevec d.d. danas ima 20 prodajnih centara diljem Hrvatske te gotovo 1400 zaposlenih. Tvrtka intenzivno radi na automatizaciji i informatizaciji, u tijeku je uvođenje Business Intelligence sustava, a nedavno su uvedeni i Category management te se radi na razvoju EDI sustava elektroničkog potpisivanja računa. U zadnjem kvartalu ove godine Pevecova dionica bit će uvrštena na Službeno tržište Zagrebačke burze.