tommy-tc-mandi-midiU Upravi talijanskog trgovačkog centra tvrde da je riječ o privremenom zatvaranju zbog preuređenja, no trgovački krugovi imaju informaciju o potpunom zatvaranju 16. siječnja, prenosi Večernji list

Trgovački centar Mandi, smješten na autocesti na istočnom izlazu iz Zagreba navodno će se zatvoriti 16. siječnja zbog neprofitabilnosti, prenosi u ponedjeljak Večernji list.

Iako iz Uprave Mandija tvrde da se radi o privremenom zatvaranju zbog preuređenja, poslovodstvo hipermarketa Tommy poslalo je svojim poslovnim partnerima obavijest da zatvaraju hipermarket u tom centru, jer će 16. siječnja doći do zatvaranja cijelog trgovačkog centra.

“Zbog zatvaranja cijelog trgovačkog centra Mandi temeljem odluke Uprave društva s danom 16. siječnja zatvaramo hipermarket koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra”, stoji u obavijesti koju je Tommy poslao svojim dobavljačima zadnjeg dana prošle godine.

Savjetnik ovog talijanskog trgovačkog centra Dragutin Mamić izjavio je za Večernji list kako se ne zatvara cijeli centar Mandi, nego tek polovica centra i to zbog renoviranja. Tvrdi da će uskoro u njega stići i neki novi brendovi, te kako će u sklopu centra nastaviti raditi i hipermarket Tommy. (Večernji list)