Zewa, brend koji brine o higijeni cijele obitelji i svakog kućanstva, a čijim proizvodima vjerujemo već više od 50 godina, postao je ponosni Superbrand za 2019./2020. godinu.

“Zewa je brend koji brine o dobrobiti vaše obitelji. Tu smo kako bismo učinili svakodnevni život boljim i bili podrška našim potrošačima u njegovanju dobrih higijenskih navika. Nudimo inovativne proizvode visoke kvalitete čime osiguravamo udobnost za cijelu obitelj. Zbog toga smo iznimno ponosni što smo primili Superbrands nagradu, čime je jasno prepoznat naš angažman i izvrsnost”, istaknula je Mihaela Badea, marketing manager Zewa SEE.

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019./2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak, zaključuje se u priopćenju Superbrandsa.