Metro prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Vrata svojih 10 prodajnih centara Metro će zatvoriti tijekom uskrsnih blagdana kako bi zahvalio zaposlenicima na iznimnom trudu i posvećenosti poslu tijekom izvanredne situacije

Metro prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih centara Metro će zatvoriti tijekom uskrsnih blagdana kako bi zahvalio zaposlenicima na iznimnom trudu i posvećenosti poslu tijekom izvanredne situacije.

“Naši zaposlenici su naša najveća snaga i to su nam još jednom pokazali u ovim izvanrednim okolnostima, pružajući kupcima visoku razinu usluge i dostupnost robe u sigurnom okruženju. Zato smo povodom uskršnjih blagdana odlučili zatvoriti Metro prodajne centre, kako bi naši zaposlenici mogli provesti slobodno vrijeme sa svojim obiteljima i bližnjima”, naglasila je Ana Josipović, direktorica ljudskih resursa tvrtke Metro Cash & Carry Hrvatska.

Osim slobodnih dana povodom Uskrsa, Metro je svim zaposlenicama i zaposlenicima svojih prodajnih centara isplatio nagradu u iznosu od 1.000 kuna, kako bi im zahvalio na predanosti i doprinosu poslovanju tvrtke uslijed širenja virusa COVID-19.

Metro je odmah po izbijanju koronavirusa u Hrvatskoj poduzeo niz mjera i aktivnosti s ciljem osiguranja najviše razine zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca te kako bi profesionalnim kupcima zajamčio nepromijenjenu dostupnost usluga i proizvoda nužnih za njihovo poslovanje. Preventivne mjere uključuju interne higijenske preporuke, postavljanje dezinfekcijskih sredstva te redovite dezinfekcije svih dijelova prodajnih i skladišnih prostorija te dostavne opreme. U prodajnim centrima Metro je svim zaposlenicima osigurao zaštitne maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju. Također, uvedena je mjera socijalne distance od dva metra između kupaca i osoblja, na ulazu za kupce postavljena su brzo djelujuća sredstva za dezinfekciju ruku koja se ne trebaju ispirati, a dodatna sredstva za dezinfekciju kupcima su dostupna i kod POS uređaja koje mogu koristiti prije i nakon korištenja kartica.

Prethodni članakZewa ponosno nosi Superbrands znak
Sljedeći članakKTC isplatio uskrsnice i pokrenuo dostavu