Ove zime Čarli zavodi pravom zimskom čarolijom.

Čarli Winter Edition je novo izdanje omiljenog Čarlija koji spaja čistu Labudovu kvalitetu s neodoljivim mirisom jabuke i cimeta. Pravo mirisno osvježenje oduševit će sve ljubitelje deterdženta za ručno pranje posuđa kojem su kupci vjerni od 1974. kada je lansiran Čarli original.

Čarli Winter Edition limitirano je izdanje koje dolazi u najbolje vrijeme kako biste ovih blagdana učinkovito i brzo oprali suđe uz najfinije mirise i nježan trag na rukama.

Jedinstvena formulacija, bogata pjena, formula koja savršeno skida sve vrste zaprljanja, a njeguje ruke tajna su Čarlija koji je prvi i najstariji hrvatski deterdžent za ručno pranje posuđa.

Labud je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje, a svoje proizvode, osim na domaćem tržištu, uspješno prodaje i na tržištima zemalja u regiji. Čarli je tijekom desetljeća uspješnog postojanja postao sinonim za ručno pranje posuđa.

Na magičnoj adventskoj lokaciji Zrinjevca možete uz predivan blagdanski ugođaj osvojiti i nagradu te učiniti dobro djelo. Potrebno je pronaći Labudovu Klupu ljubavi, fotografirati se na njoj te fotografiju postaviti na Instagram profil uz hashtag #cistazimskacarolija.

Labud će svakog dana do 8. siječnja 2017. nagraditi četiri sretnika s dva kupona za odlično kuhano vino na štandu Lions kluba u blizini klupe, a sav prihod od kupona donirat će se Pučkim kuhinjama u Zagrebu i Vukovaru.

Labud ove blagdana nagrađuje i svoje fanove na svojoj Facebook stranici Labud – Čista kvaliteta! Potrebno je podijeliti fotografiju blagdanskog ugođaja i otkriti što vas najviše veseli ovih blagdana. Fotografije se mogu dijeliti do 8. siječnja 2017., a na kraju će slučajnim odabirom četiri dobitnika biti odabrana i dobiti vrijednu košaru s Labudovim proizvodima.