zoran-cutura-i-konzum-ftdZoran Čutura, zaštitno je lice novog Konzumovog televizijskog spota u sklopu kojeg je napravljen kratki presjek više od 50 godina poslovanja Konzuma pod misijom „S Vama kroz život“.

Nova Konzumova reklamna kampanja, nastala je u  suradnji sa kreativnim timom agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe. Režiju spota potpisuje proslavljeni i višestruko nagrađivani redatelj Antonio Nuić u čijem je timu bio i vrhunski direktor fotografije Mirko Pivčević.

Više od 50 godina, Konzum svoje poslovanje temelji na željama i potrebama svojih kupaca. Upravo to je i tema novog Konzumovog TV spota koji prikazuje kako Konzum svoju predanost kupcima svakodnevno dokazuje kroz svoje poslovanje; uz kvalitetan asortiman većinom domaćih proizvoda proizvedenih u suradnji sa obiteljskim gospodarstvima, nove i inovativne usluge kao što je primjerice mogućnost plaćanja računa na Konzumovim blagajnama ili kupnja putem Interneta, ulaganja u lokalnu zajednicu putem projekata kao što su naprimjer obnavljanja dječjih igrališta diljem Hrvatske, podržavanje sportskih uspjeha hrvatskih reprezentativaca kroz sponzorstva rukometne i nogometne reprezentacije te kontinuirano nagrađivanje i osiguravanje najpovoljnijih ponuda i cijena.

Uz opuštajuću glazbu i slike koje se izmjenjuju u pozadini, g. Zoran Čutura, legenda hrvatske košarke provodi gledatelje kroz više od pola stoljeća Konzumovog prisustva u različitim životnim trenucima svojih kupaca.

U izboru moderatora, g. Zoran Čutura, postavio se kao logičan izbor, koji svojom dosadašnjom karijerom, uspjesima i iskustvom najbolje može prenijeti ključne poruke Konzumovog poslovanja i činjenicu da – „”s Vama kroz život” – nije samo slogan …. to je misija“. Zoran Čutura je svoj odabir za zaštitno lice nove Konzumove kampanje doživio kao veliki kompliment, a prema njegovim riječima ovo iskustvo omogućilo mu je da kao velikom obožavatelju filma i filmske industrije dobije uvid u sve što se događa iza scene te u rad i trud koji je u to uključen.