Od danas pa sve do 27. rujna cijela će Hrvatska moći vidjeti Žujinu izložbu “Dobri ljudi” koja je postavljena na Zrinjevcu u Zagrebu. Portreti volontera hrvatskih organizacija koje je fotografirala poznata umjetnica Mare Milin sada postaju virtualni i sele na 25 lokacija diljem Hrvatske.

Go2Digital će na svojim kanalima, osim u Zagrebu, izložbu prikazivati i u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Varaždinu, Bjelovaru, Čakovcu, Opatiji, Puli, Rovinju i Trogiru. Tako će portrete osam volontera Hrvatske mreže za beskućnike, Hrvatske gorske službe spašavanja, Plavog telefona i Fonda 5.5. u razdoblju od 14 dana vidjeti više od pola milijuna Hrvata.

Izložba Dobri ljudi dio je istoimene društveno odgovorne kampanje Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare čiji je cilj javna zahvala svim volonterima, vatrogascima, policijskim službenicima, medicinskom osoblju i ostalim građanima kojima je prioritet briga o drugima. U kampanji je Zagrebačka pivovara donirala milijun kuna spomenutim organizacijama, a osim toga, Žujini su fanovi pomogli u pisanju stihova pjesme “Junaci” koju je otpjevala Vanna. Svatko tko želi može sudjelovati u kampanji donacijom financijskih sredstava ili prijavom za volontiranje u jednoj od organizacija. Donirati se može i putem KEKS Pay aplikacije. Više informacija dostupno je na web stranici dobriljudi.ozujsko.com.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!