zvijezda-maslinova-uljaDoživljaj Mediterana uz Zvijezda maslinova ulja okosnica je nove marketinške kampanje Zvijezde

Dobro je poznato da mirisi i okusi mogu probuditi sjećanje, odvesti nas mislima na neka lijepa mjesta i potpuno obilježiti trenutak u kojem se nalazimo. Uz pripremanje jela uvijek ide Zvijezda maslinovo ulje, zajedno s beauty shotovima, ali ovaj ugođaj postaje toliko sugestivan da probudi mediteranski duh u onima od kojih se u tom trenutku najmanje nadamo.

Djeca su ta koja započnu pjevati poznati klapski klasik Ju te san se zajubia, a neočekivanom ugođaju ispunjenom toplim humorom doprinosi činjenica da pjesma ide u originalu, dok je djeca daju samo vizualnu interpretaciju.

Doživljaj Mediterana uz Zvijezda maslinova ulja okosnica je nove marketinške kampanje Zvijezde, predvođene ovim toplim i kolorističnim TV spotom. Kreativni koncept potpisuje agencija Euro RSCG Zagreb, članica Unex Grupe, a produkciju Planet B i režiser Kras Gančev.

Vrijedne kapi maslinova ulja koje već tisućljećima skrivaju bogatstvo plodova maslina brižno su pretočene u bocu Zvijezda ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje domaćih maslinika odlikuje se ugodnim, skladnim mirisom i blagim okusom po zelenom plodu masline.

Ulje vrhunske kvalitete proizvedeno je od maslina ubranih u ranoj fazi zrelosti, a zdravi i svježe ubrani plodovi prerađeni su hladnim postupkom prešanja i centrifugiranja. Prerada, pakiranje i skladištenje u kontroliranim uvjetima, te stalna provjera sljedivosti jamstvo su vrhunske kvalitete.

Jedinstvena receptura i najkvalitetniji, nutritivno bogati sastojci čine Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje važnim dijelom svakodnevne prehrane koje nam na stol donosi duh Mediterana.