Zvonimir NemetZvonimir Nemet, dosadašnji član Uprave i menadžment tima te direktor lanca opskrbe kompanije Heineken Hrvatska, prihvatio je poziciju u Heinekenovoj bugarskoj pivovari Zagorka.

Tamo će također biti član menadžment tima i direktor lanca opskrbe.

Na svojoj novoj poziciji, odgovarat će direktoru pivovare Zagorka Nikolayu Mladenovu.

Zvonimir Nemet je u karlovačkoj pivovari radio 11 godina od čega posljednjih sedam kao direktor lanca opskrbe. Značajno je doprinio razvoju i implementaciji kompanijske strategije poboljšanja produktivnosti i učinkovitosti (TPM WCBO) te dobivanju Heinekenovog certifikata Bronze Award za napredak u upravljanju proizvodnjom.

Radio je i na uvođenju programa izvrsnosti od početka procesa proizvodnje do potrošača kao i na platformi 100% hrvatski sastojci kojom se želi osigurati održiva nabava hrvatskih sirovina te se pruža podrška domaćoj poljoprivredi.

Valentina BelavicPoziciju direktora lanca opskrbe preuzet će Valentina Belavić, rukovoditeljica Odjela proizvodnje piva i osiguranja kvalitete. Svojim radom doprinijela je osiguranju i održavanju vrhunske kvalitete Karlovačkog i ostalih proizvoda.

Zaslužna je za razvoj receptura za brendove Karlovačko Natur Radler, Karlovačko crno, Karlovačko Royal 1854 koji su, kao i Karlovačko, napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže konzervanse, umjetne boje ni sladila. Valentina je također bila voditeljica projekta dobivanja licence za proizvodnju Amstel Premium Pilsenera u Hrvatskoj.

Valentina će nastaviti raditi na beskompromisnom osiguranju vrhunske kvalitete Karlovačkog i ostalih proizvoda te će preuzeti odgovornost za rezultate i strategiju lanca opskrbe. Odgovarat će predsjednici Uprave kompanije Heineken Hrvatska Branki Slaveskoj.