Uncategorized1000-ti Kaufland u Europi

1000-ti Kaufland u Europi

kaufland-ni-sijecanj-2011-midiU nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju SMS poruku (cijena jednog SMS-a je 2,40 kn s PDV-om) s jednom od ključnih riječi te svojim imenom, prezimenom i adresom na broj servera 60 357 do 31. svibnja 2010. godine u ponoć.

Fond nagrada:
• 10 nagradnih kupovina u ukupnoj vrijednosti od 12.000 kuna (s PDV-om) za kupovinu u hipermarketu Kaufland u mjesečni anuitetima po 1000 kuna (s PDV-om).

Ključna riječ će biti objavljena na podnožju računa izdanog u Kauflandu za vrijeme trajanja nagradne igre. Za svaki mjesec vrijedi druga ključna riječ i to na način da:
• Ključna riječ za siječanj je: Kaufland
• Ključna riječ za veljaču je: sretno
• Ključna riječ za ožujak je: Europa
• Ključna riječ za travanj je: kupovina
• Ključna riječ za svibanj je: poklon bon

Nagradna igra traje od 6. siječnja do 31. svibnja 2011. godine. Svaki sudionik može poslati neograničen broj SMS poruka, a više o pravilima nagradne igre možete doznati ovdje.

Imena svih dobitnika bit će objavljena na Internet stranicama Kauflanda i tvrtke Moj telekom d.o.o. u roku od sedam dana nakon javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Organizator: Kaufland d.d. Zagreb

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...