U sklopu posebnog ‘Addiko Red Friday-a’ Addiko banka je za ovaj petak, 15. lipnja pripremila posebnu pogodnost – čak 50% niže kamatne stope za gotovinske kredite.

Za sve zahtjeve koji budu podneseni na dan 15. lipnja 2018. godine, te kasnije odobreni, Addiko banka će omogućiti 50% nižu kamatnu stopu i time najpovoljnije uvjete gotovinskih kredita i to za cijelo vrijeme otplate.

‘Addiko Red Friday’ odnosi se na gotovinske kredite u kunama i u eurima, te je dostupan postojećim i novim klijentima. Radi se o originalnom konceptu čime Addiko pomiče granice klasičnog bankarstva i uvodi nešto novo s opipljivim koristima za klijente.

Kamatna stopa fiksna je za cijelo vrijeme otplate, a primjerice za Addiko Blic kredite ona će umjesto standardnih od 8,20% iznositi od 4,10% (EKS 4,18%) za HRK, dok će za kredite s valutnom klauzulom u EUR umjesto standardnih od 8,00% kamatna stopa na 15. lipnja iznosit 4,00% (EKS 4,07%). Pritom nema dodatnih troškova; ni naknada, niti troškova javnog bilježnika.

“U poslovanju s građanstvom Addiko banka je u 2017. godini zabilježila rast novih kredita od 51 posto, uz rast volumena nenamjenskih kredita od 57 posto. Uspješno poslovanje i nadmašena očekivanja su nas ujedno potaknuli da osmislimo jedinstveni ‘Addiko Red Friday’, koncept kakav dosad nije viđen u bankarstvu, gdje jedan dan u godini kamatne stope spuštamo za čak 50 posto.

Ovime smo željeli klijentima zahvaliti na ukazanom povjerenju i omogućiti im gotovinski kredit uz nevjerojatno povoljne uvjete“, kazala je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća.