Adris grupa: Zaposlenicima božićnica i dar za djecu

Adris grupa će za božićnice, dar u naravi, dar za djecu te za božićni dar Adrisovim umirovljenicima ove godine ukupno isplatiti više od 11 milijuna kuna

Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 400 kuna dobit će i umirovljenici Adrisa.

Turističke tvrtke Maistra d.d. i HUP Zagreb d.d. zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 2.373 kune. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu i stalni sezonci dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Zaposlenici koji su bili u radnom odnosu tijekom cijele godine i zaposlenici u mjeri stalni sezonac dobit će i dar u naravi u iznosu od 600 kuna. Tvrtke će isplatiti i dar djetetu u iznosu od 600 kuna svim zaposlenicima koji na to imaju pravo.

Zaposlenici Croatia osiguranja pak ove će godine dobiti božićnicu u iznosu od 1.500 kuna i 600 kuna dara za svako dijete.
Božićnicu u iznosu od 1.400, dar u naravi vrijedan 300 kuna, Cromarisove proizvode, te 600 kuna za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa, dok će zaposlenici Abilije dobiti božićnicu u iznosu od 1.500 kuna i dar za svako dijete u iznosu od 600 kuna.

Adris grupa će za božićnice, dar u naravi, dar za djecu te za božićni dar Adrisovim umirovljenicima ove godine ukupno isplatiti više od 11 milijuna kuna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMercator u idućoj godini planira rast prihoda od 4,9 posto
Sljedeći članakHanfa odobrila Staniću ponudu za preuzimanje Maraske