Aldi će zaposliti 1000 radnika u Španjolskoj u četvrtom kvartalu

Tvrtka je najavila kako planira povećati broj radnika u zemlji za 16 posto na 7.500 što je djelomično rezultat širenja mreže trgovina u različitim regijama zemlje

Diskonter Aldi tijekom posljednjeg tromjesečja, a prije blagdanske sezone, zaposlit će 1.000 radnika u Španjolskoj. Tvrtka je najavila kako planira povećati broj radnika u zemlji za 16 posto na 7.500 što je djelomično rezultat širenja mreže trgovina u različitim regijama zemlje. Diskonter Aldi je, prema posljednjim podacima konzultantske tvrtke Kantar, među osam najvećih lanaca supermarketa u Španjolskoj po broju kupaca, prenosi esmmagazine.com.
I Aldijeva podružnica u Britaniji također želi zaposliti 3.000 radnika prije blagdanske sezone, nedavno je objavila tvrtka.

Planovi proširenja
Aldi je posljednjih mjeseci ubrzao širenje u Španjolskoj. U kolovozu su otvorene četiri nove trgovine, uključujući prodajna mjesta u Almeriji, dvije na Tenerifima, u gradovima San Miguel de Abona i Adeje te jednu u Oropesa del Mar (Castellón).

Inače, u srpnju je ovaj trgovac na malo otvorio svoje prve četiri trgovine na Kanarskim otocima, dvije na Tenerifima i dvije na Gran Canariji te supermarket u Guadixu (Granada).

Nova prodajna mjesta dio su plana rasta tvrtke prema kojem je cilj otvoriti oko 50 novih supermarketa diljem zemlje tijekom 2022. Trenutno se diskonter može pohvaliti s nešto više od 375 supermarketa i ima više od 6.000 zaposlenika diljem zemlje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDigitalizacija bankarstva širi se u jugoistočnoj Europi
Sljedeći članakU Starigradu održana 3. škola u prirodi Lidla i HGSS-a