Anne Schumacher nova voditeljica odjela hrane u tvrtki Koelnmesse

Na novo radno mjesto Anne Schumacher došla je iz tvrtke UBM EMEA iz Amsterdama koja organizira međunarodne sajmove. U njoj je stekla bogato iskustvo u sektoru sajmova i manifestacija

Anne Schumacher 15. srpnja 2018. postaje nova potpredsjednica stručnog područja Hrana i prehrambene tehnologije tvrtke Koelnmesse. Na novoj poziciji bit će odgovorna za sajmove Anuga, ISM, Eu’Vend & coffeena, veganfach, Anuga FoodTec i ProSweets Cologne unutar portfelja događaja tvrtke Koelnmesse u Kölnu. Također će biti zadužena za sveobuhvatnu strategiju i komunikaciju cjelokupnog odjela tvrtke Koelnmesse “Globalna kompetencija za hranu i prehrambene tehnologije”, uključujući pripadajuće sajmove izvan Njemačke.

“Nova potpredsjednica Schumacher ističe se bogatim rukovoditeljskim iskustvom i snažno razvijenim stručnim znanjem. Radujemo se suradnji na daljnjem razvoju globalne mreže naših vodećih prehrambenih sajmova u Njemačkoj i inozemstvu”, izjavio je Gerald Böse, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Koelnmesse.

Na novo radno mjesto Anne Schumacher došla je iz tvrtke UBM EMEA iz Amsterdama koja organizira međunarodne sajmove. U njoj je stekla bogato iskustvo u sektoru sajmova i manifestacija.

Odjel hrane i prehrambenih tehnologija jedan je od pet odjela upravljanja trgovačkim sajmovima tvrtke Koelnmesse. Anne Schumacher naslijedit će Dietmara Eidena koji je ovaj odjel vodio od 2012., a grupaciju je napustio početkom 2018. godine na vlastiti zahtjev kako bi se mogao posvetiti novim poslovnim izazovima.

Prethodni članakZa mini mljekare i uljare iz EU fondova 150 mil. kuna
Sljedeći članakSberbank pregovara o zamjeni dionica Mercatora za udjel u Agrokoru