Avenue Mall Zagreb pripremio je najcool nagradni natječaj za sve maturante i maturantice.

Maturalna večer jedna je od najvažnijih večeri u životu i jedna od najiščekivanijih zabava za svakog srednjoškolca. S obzirom na to da i dečki i cure na taj dan žele zablistati i izgledati bolje nego ikad, Avenue Mall Zagreb poklanja im cjelokupni outfit za maturalnu večer.

Natječaj traje od 29. travnja do 15. svibnja 2013. godine. Sve što maturanti moraju učiniti kako bi sudjelovali i osigurali ovu fenomenalnu nagradu je doći u Avenue Mall Zagreb, fotografirati sebe ili prijatelje u nekoj super odjevnoj kombinaciji ispred plakata koji ih čeka u prizemlju, postaviti fotografiju na Facebook aplikaciju na fun pageu Avenue Malla Zagreb i skupiti što više lajkova.

Osoba koja skupi najviše lajkova za svoju fotografiju osvojit će shopping u Avenue Mallu Zagreb u vrijednosti od 2.000,00 kn i frizuru u frizerskom salonu TRILAB.

Kako bi sretni dobitnik bio potpuno siguran u svoj odabir stylinga, pomoć će mu pružiti profesionalan stilist, a sve će popratiti i fotograf koji će ovjekovječiti cijeli događaj.

Pozivamo sve maturante i maturantice da sudjeluju u ovoj nagradnoj igri i učine svoju maturalnu večer jedinstvenom i nezaboravnom, poručuju iz Avenue Malla Zagreb.