Kolone posjetitelja i velika gužva vladali su prošli vikend Avenue Mallom tijekom trajanja akcije “Vikend na naš račun”. Povod je bio prvi u nizu vikenda tijekom kojih će Avenue Mall nagrađivati svoje kupce posebnim poklonima i besplatnim parkingom.

Avenue Mall htio je zahvaliti i nagraditi vjernost svojih kupaca “kupnjom na naš račun”, a da su u toj namjeri uspjeli svjedoči neopisiva živost koja je protekli vikend vladala centrom.

“Sretni smo jer su posjetitelji prepoznali našu namjeru da im nagradama pokažemo zahvalnost što za mjesto najboljeg shoppinga odabiru baš Avenue Mall. Očekivali smo veliku posjećenost, ali prvi ‘Vikend na naš račun’ je oduševio. Bilo je lijepo vidjeti toliki broj posjetitelja koji centar napuštaju s osmijehom na licu”, izjavila je direktorica marketinga Barbara Mrkić.

Posjetitelji Avenue Malla uz besplatan parking i dalje će moći birati između pet atraktivnih poklona koje im darujemo kako bi njihovo shopping iskustvo učinili još zabavnijim. Male nedoumice mogu izazvati jedino slatke dileme da li otići na besplatni ručak u restoran Fifty Fifty ili pak uživati u kino projekciji na račun Avenue Malla.

Prošlog vikenda dame nisu imale mnogo nedoumica – voucheri u vrijednosti od 30 kuna u dućanima Zara, Galileo, Muller, H&M i Tommy Hilfiger bili su razgrabljeni. Slobodno možemo reći da se tražio “voucher viška”.

Svoj voucher i ostale poklone možete potražiti od sutra jer vikend na naš račun ide dalje. Nitko ne želi stajati na kraju nagradne shopping kolone pa dođite na vrijeme i osigurajte svoj poklon jer su količine ograničene. Vikend u Avenue Mallu najzabavniji je vikend.

PROMO