Kupce očekuje mnoštvo radionica i igraonica za najmlađe, velika nagradna igra, pokloni uz kupnju, rođendanski popusti i pogodnosti te besplatan koncert Nene Belana i Fiumensa

“Rođendanski tjedan” koji u Avenue Mallu traje od 26. kolovoza do 1. rujna bit će obilježen pomno odabranim iznenađenjima i poklonima za kupce i posjetitelje, a vrhunac rođendanskog slavlja Avenue Malla Zagreb očekuje se za dane vikenda od 30. kolovoza do 1. rujna kada će posjetitelje kroz sva događanja u Centru voditi popularni radijski voditelj Saša Lozar, izvijestili su iz tog trgovačkog centra.

U subotu, 31. kolovoza, iz centra pozivaju sve na veliku rođendansku tortu koju Avenue Mallu za rođendan poklanja Konzum, ali ne samo tortu već i Štrumpfastičnu zabavu kada se najmlađi posjetitelji mogu zabaviti uz Štrumpfoigraonicu u periodu od 16 do 20 sati. Besplatne kazališne predstave Basne i Ježeva kućica, u subotu i nedjelju razveselit će i one malo starije klince.

Beauty Day u subotu (31.08.) namijenjen je prvenstveno pripadnicama ljepšeg spola koje će uz niz promocija proizvoda iz asortimana dekorativne kozmetike te proizvoda za njegu tijela i lica, moći također dobiti savjet ili mini tretman vizažista, kozmetičara ili nutricionista.

Uz SMS nagradnu igru s glavnom nagradom od 30.000 kn na Visa Avenue Mall kartici Zagrebačke banke, kupce čekaju i rođendanski pokloni. Tako uz kupnju na istom računu od barem 200,00 kn, navode iz Avenue Malla, može se odabrati jedan od ponuđenih poklona: besplatan ručak, sladoled, lakiranje noktiju, kava u Lotus ili Leggiero baru, besplatna igra u Lotus Family Cafe igraonici ili One2Play igraonici, besplatno lakiranje noktiju u Beauty corneru Avenue Malla.

Pritom dodaju kako će i shopping svakako biti ugodniji uz fenomenalne rođendanske popuste te će svi posjetitelji zasigurno pronaći nešto za cijelu svoju obitelj, posebno za školarce.