VijestiZemljaBadelov Brandy postaje Brand

Badelov Brandy postaje Brand

Sukladno propisima Europske unije tvrtka Badel 1862 promijenila je ime jednog od svojih najpriznatijih brendova jakih alkoholnih pića pa će tako poznati Prima Brandy od sada na tržištu nastupati pod imenom Prima Brand, priopćeno je iz Badela 1862.

Naime, u Europskoj uniji naziv brandy se koristi isključivo za rakije, a Badelov Brandy ne spada u tu kategoriju jakih alkoholnih pića.

Inače, riječ je o tradicionalnom brendu koji je na tržištu već 125 godina te se proizvodi blendingom visoko kvalitetnih destilata vina i biranog alkohola vrhunske kvalitete.

“Tijekom svih tih godina Brandy je uspješno prošao brojne promjene pa ne sumnjamo da će tako biti i s Europskom unijom, s ‘y’ u svom imenu ili bez njega”, poručuju iz Badela 1862.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...