Hrvatski vinari na sajmu u Beogradu

vino-casa-ftd1Svoja vina predstavit će Agrokor vina, Badel 1862, Dubrovački podrumi, Feravino, Galić, Krauthaker, Kronos, Kutjevo, Lagradi, Terra divina, Zelenika Ilok, Zlatan otok te Udruga Žlahtina

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede 12 hrvatskih tvrtki te jedna udruga iz područja proizvodnje vina predstavit će se na Međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića Beo Wine Fair 2011, koji se od 24. do 27. veljače 2011. godine održava u Beogradu u Srbiji.

Na zajedničkom štandu površine 100 četvornih metara izlagat će Agrokor vina, Badel 1862, Dubrovački podrumi, Feravino, Galić, Krauthaker, Kronos, Kutjevo, Lagradi, Terra divina, Zelenika Ilok, Zlatan otok te Udruga Žlahtina.

Beo Wine Fair međunarodni je sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se predstavlja proizvodnja i distribucija vina kao jedna od najpropulzivnijih industrijskih grana u Srbiji.

Na sajmu se promiče i vinski turizam, a održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, govori o značaju ovog događaja i u turizmu, navode iz HGK.

Na oko 5000 četvornih metara izlagačke površine okupit će se stotinjak najuglednijih proizvođača vina iz Srbije i regije, vinskih podruma, kuća vina, te distributera vina čije će proizvode vidjeti oko 60.000 posjetitelja.

Prethodni članakIstraživanje tržišta – temelj poslovne strategije
Sljedeći članakNa Zagreb Wine Gourmet Festivalu 130 izlagača