BajaderaNakon deset godina, najveća hrvatska konditorska kompanija Kraš ostvarila je ponovnu suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu.

Najpoznatiji Krašev brend Bajadera ponovno je postao partner istoimenoj slavnoj baletnoj predstavi klasičnog repertoara, čija se premijera održava u subotu, 6. lipnja u 19:30 sati.

Balet Bajadera smatra se jednom od najzahtjevnijih svjetskih baletnih izvedbi, a vezanje Bajadera pralina za balet Bajadera nije samo na osnovi istih imena.

Kraševe Bajadere doista su postale sinonim za najfinije praline, a božanstveni kremasti okus i fina topivost Bajadere rezultat su originalne, zaštićene Kraševe recepture i posebnog načina izrade. Prvi je ovo konditorski proizvod koji nosi oznaku “Izvorno hrvatsko”.

Subotnja premijera Bajadere bit će uistinu slatka – ne samo zbog iskustva gledanja jednog od najljepših svjetskih baleta, već i zbog Bajadera pralina kojima će se uzvanici moći zasladiti.

Pridružite se magičnom putovanju Indijom na kojem se isprepliću mašta i zbilja, a zavjet o vječnoj ljubavi prkosi onoj nesretnoj zemaljskoj.