Beskompromisna briga za sebe i okoliš

BIPA i Equa brinu o okolišu i donose odlične popuste za kupovinu održivih boca

Iz dana u dan BIPA radi male korake za bolje sutra, a u suradnji s brendom Equa od 1. travnja do 31. svibnja 2022. godine, svaka kupovina u BIPI za članove programa vjernosti donosi bodove za popust od 50% na kupnju Equa održivih boca.

Ljepota dolazi iznutra, zato je važno pravilno njegovati svoje tijelo. Redovita hidratacija jedan je od imperativa oko kojega ne bismo trebali raditi kompromis. Svjesno i odgovorno brinuti o vlastitom tijelu podrazumijeva istovremeno brinuti o okolišu. Imajući to na umu, Equa je dizajnirala boce koje se temelje na vrhunskoj kvaliteti i sa stilom doprinose očuvanju okoliša.

Jednostavan i elegantan izgled Equa boca uklopit će se u osobni stil svake žene i pružiti joj potrebnu hidrataciju bez obzira na to gdje se nalazila. Boce su izrađene od visoko kvalitetnog borosilikatnog stakla i dolaze u nekoliko dizajna koji će vam zasigurno uljepšati dan. Praktične su i jednostavne za nošenje, stoga nema izgovora da dnevna doza hidratacije ne bude uvijek uz vas!

Za svaku kupovinu u BIPI u iznosu od 50,00 kn, za vrijeme trajanja promotivne ponude kupci mogu preuzeti jedan bod, a sa sakupljena tri boda moguće je ostvariti popust na Equa održive bočice.

BIPA program vjernosti za svoje članove uvijek donosi nešto novo i atraktivno, stoga dođite u najbližu BIPU, uživajte u kupovini i ostvarite izvrsne pogodnosti na BIPACard ili BCdigital kartici.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUkrajinske žitarice čekaju na granici s Poljskom
Sljedeći članakPromet u europskoj maloprodaji blago usporio u veljači