Teška su vremena, napetost raste, užurbano živimo i nekvalitetno dišemo – zato mi u Kući aikida, Koturaška 1, treniramo za život, najveće natjecanje od svih. Pozivamo sve građane da nam se pridruže na besplatnoj aikido radionici 13. listopada od 20.30 do 22 sata, na kojoj će dobiti uvid u vježbe i tehnike življenja u skladu s dahom i ritmom života, bez napora i s maksimalnim rezultatom. Nakon radionice svi sudionici mogu nastaviti besplatno vježbati do kraja tjedna!

Što je aikido?
Aikido je drevna japanska (borilačka) vještina osnovana s ciljem nadilaženja borbe kao sredstva za opstanak. Kad se prestanemo boriti sami sa sobom i s okolinom, puštamo da život opušteno teče kroz nas. To nastojimo vježbati kroz tehnike aikida i preslikati na svakodnevne situacije koje od nas zahtijevaju moderno ratništvo. Vježbanje japanskih borilačkih vještina podrazumijeva da treniramo za život, a ne samo za dvoranu ili određeno natjecanje, stoga takvim treningom neprestano radimo na svom poboljšanju i duhovno-tjelesnom rastu.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani mogu svoj dolazak najaviti instruktorima na e-mail aikido.drustvo@gmail.com, putem kojeg mogu dobiti i odgovore na sva pitanja vezana uz trening, termine, vježbanje; kao i na brojevima telefona: 091 5123 149 (Dobroslav) i 091 4900 008 (Marijan).

S obzirom na trenutnu situaciju broj mjesta je ograničen, a u dvorani se pridržavamo svih potrebnih mjera higijene, dezinfekcije i distance.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!