26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 20:09
Tržišne komunikacijeBožićna atmosfera u centru Supernova Zagreb

Božićna atmosfera u centru Supernova Zagreb

Vatrenim spektaklom otvoreno klizalište, lunapark i Božićni sajam u shopping centru Supernova Zagreb

Velikim vatrenim spektaklom “Firegarden” te zabavnim i kreativnim programom za najmlađe, u nedjelju, 23. studenoga, ispred shopping centra Supernova Zagreb svečano je otvoreno klizalište, lunapark i Božićni sajam Supernova Zagreb.

Program otvaranja vodio je poznati reper David Vurdelja aka BabyDooks, dok se vrhunac svečanosti dogodio u trenutku isklizavanja hokejaša “KHL Medveščak” koji su na simboličan način paljenjem lampica uz konfetnu paljbu otvorili klizalište i sajam za sve posjetitelje shopping centra.

Program otvaranja odvijao se ispred shopping centra gdje je na posebno ograđenom prostoru smješteno veliko klizalište i lunapark, te unutar samog centra kamo su posebno hrlili najmlađi posjetitelji koji su stajali u redu da bi se fotografirali s različitim zabavnim rekvizitima na Photo Boothu, te uživali u edukativnim dječjim predstavama iluzionista iz Mak Teatra.

No, ipak najveće oduševljenje među malim, ali i velikim posjetiteljima su izazvali hokejaši KHL Medveščaka Martin St. Pierre, Marcel Rodman, Mike Glumac i Mark Katic, te nogometaš Dinama Luis Ibáñez s kojima su se posjetitelji imali priliku družiti u posebno postavljenom i brendiranom “brlogu”, nadomak klizališta, a u kojem su hokejaši svojim najvjernijim fanovima i pobjednicima igara koje je organizirala Supernova, potpisivali kartice i fotografirali se ispred foto zida za uspomenu na ovo novo zimsko “must see” mjesto u gradu.

Klizalište ispred shopping centra Supernova Zagreb bit će otvoreno do sredine siječnja 2015. godine, svakim danom od 9 do 22 sata.

To će svakako motivirati najmlađe iz okolnih kvartova da uživaju u zimskim radostima, ali i sve druge posjetitelje iz Velike Gorice i Zagreba koji će tako, s još većim zadovoljstvom, moći obaviti predstojeću božićnu kupnju te se ujedno klizati uz taktove glazbe na velikom klizalištu ispred shopping centra Supernova Zagreb.

PROMO


Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...