Cedevita: Sinonim kategorije

cedevita-1kg-limetaNajšire ponude okusa u kategoriji, Cedevitu možemo kušati s okusima grejpa, mandarine, šumskog voća, crvene naranče, brusnice, limete i najpopularnijih naranče i limuna.

Cedevita je na tržištu prisutna pakirana u praktične plastične bočice od 200 g za dobivanje 2,5 L napitka ili u vrećice od 500 g za dobivanje 6,5 L napitka, dok se iz vrećice od 1000 g dobije čak 13,5 L vitaminskog napitka.

Za HoReCa kanal u ponudi su vrećice od 15 g okusa: naranča, limun, grejp, crvena naranča i brusnica. Unutar palete Cedevita vitaminskih instant napitaka razvijeni su proizvodi namijenjeni specijalnim skupinama potrošača, kao što je Cedevita Kids s okusom naranče namijenjena djeci, jer uz devet vitamina sadrži i kalcij te Cedevita Light s okusom naranče (bez šećera) namijenjena dijabetičarima.

Tržišta na kojima je Cedevita aktivno prisutna su, uz Hrvatsku, još i BIH, Slovenija, Makedonija, Srbija te Crna Gora.

Prema podacima agencije Valicon, Cedevita je u 2011. godini zadržala drugu poziciju u Hrvatskoj i skočila na 6. poziciju na ljestvici najjačih regionalnih brandova široke potrošnje.

cedevita-200g-retroCedevita, kao sinonim za vitaminski instant napitak u regiji i predvodnik cijele kategorije, na tržištu je prisutna više od 40 godina te konstantno radi na unaprjeđenju i usavršavanju svoje ponude, kako prema kupcima, tako i prema krajnjim potrošačima, ističu iz Atlantic grupe u čijem sastavu posluje tvrtka Cedevita d.o.o..

Pritom ističu kako su se vitaminski instant napici, upravo zahvaljujući Cedeviti, 2003. godine pojavili u HoReCa kanalu u obliku 15-gramskih vrećica, a 2009. godine lansiranjem Cedevite GO! i u OTG (On The Go) segmentu.

“Cedevitu je tako danas moguće konzumirati i u kući i u kafiću i u pokretu, moguće ju je konzumirati uvijek i svugdje. U svim oblicima i pakiranjima danas je se može naći u najširoj distribuciji te zapravo ne postoji relevantan kupac na tržištu koji u svojoj ponudi nema Cedevitu”, navodi Marina Tisaj, Voditelj projekata u Lokalnim marketing servisima.

Ona dodaje kako na hrvatskom maloprodajnom tržištu vrijednosni udio Cedevite, prema podacima agencije Nielsen iz 2012. godine, u kategoriji vitaminskih instant napitaka iznosi 87%.

Prethodni članakPraškasti instant napici: Puna čaša vitamina
Sljedeći članakDan moderne logistike 17. svibnja u Zagrebu