christoph-till-largeChristoph Till preuzeo je poziciju Direktora poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu (Managing Director Adria Region, Laundry and Home Care Division).

Till će biti zadužen za rast i razvoj tog poslovnog sektora u skladu s vizijom i ciljevima Henkela kao globalnog lidera prepoznatog po svojim visokokvalitetnim brandovima i tehnologijama.

“Iznimno se veselim novoj poziciji i odgovornostima koje idu uz nju. Henkel je tvrtka u kojoj sam se profesionalno ostvario i izgradio svoju karijeru”, izjavio je Till. “Kao Direktor poslovnog sektora proizvoda za pranje i čišćenje u domaćinstvu bit ću odgovoran za daljnje širenje poslovanja sektora koji je prepoznat po vrhunskim proizvodima poput Persila, Perwolla i Somata s ciljem ostvarivanja rezultata koji će nadmašiti naše poslovanje u prethodnoj godini.”

U svojoj dugogodišnjoj karijeri unutar tvrtke Henkel, Till je radio na različitim pozicijama i tržištima. Od 1999. do 2006. godine radio je u brand managementu za regiju srednje i istočne Europe za deterdžente Persil, Weisser Riese i Fewa.

Godine 2006. preuzeo je poziciju Head of Key Account Management u Turskoj na kojoj je proveo pune dvije godine. Od siječnja 2009. godine pa sve do danas Till je obnašao dužnost Strategic Business Unit Managera za regiju srednje i istočne Europe. Diplomirao je ekonomiju i poslovnu administraciju.