29.8 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 18:05
VijestiZemljaCoca-Cola HBC Hrvatska dobitnik nagrade "Ključna razlika"

Coca-Cola HBC Hrvatska dobitnik nagrade “Ključna razlika”

Vladin ured za ljudska prava u sklopu projekta Poticanja raznolikosti na hrvatskome tržištu tvrtku je nagradio za uključivanje raznolikosti u radno okruženje i njezino poticanje

marijana-duzel-tanya-splajt-brainovic-ankica-paun-snjezana-bahtijariCoca-Cola HBC Hrvatska na jučerašnjoj je dodjeli nagrade “Ključna razlika”, koju dodjeljuje Vladin ured za ljudska prava s partnerima Udrugom za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga i Institutom za razvoj tržišta rada, osvojila posebnu nagradu kao poslodavac s najboljom praksom uključivanja raznolikosti u radno okruženje. Prepoznata je kao tvrtka koja je tijekom 2011. godine sustavno djelovala u suzbijanju diskriminacije i poticanju ravnopravnosti, priopćeno je danas iz te tvrtke.

U ime Coca-Cole HBC Hrvatska priznanje je primila direktorica Odjela za ljudske potencijale Tanya Šplajt-Brainović. Zahvalila je na osvajanju priznanja koje dobivaju samo one tvrtke koje dokažu da neprekidno i sustavno ulažu u razvoj ljudskih potencijala i upravljanje njima.

tanya-splajt-brainovic-large“U Coca-Coli HBC Hrvatska ljudi su najvredniji potencijal, a naš je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, zauzetosti i predanosti. Zadovoljni smo i ponosni što smo nagrađeni u sklopu projekta koji podupire uključivanje i poticanje raznolikosti u radno okruženje, a to su i temeljne vrijednosti Coca-Coline kulture i poslovnoga ozračja. To je priznanje poticaj za daljnje sustavno suzbijanje diskriminacije i poticanje ravnopravnosti među našim zaposlenicima”, izjavila je Šplajt-Brainović.

Dodjelom nagrade Ključna razlika nagrađuje se raznolikost ljudskih potencijala čiji je cilj prepoznati i promicati poslodavce s kvalitetnim praksama u uključivanju raznolikosti u radno okruženje.

Nagrade su dodijeljene u sklopu projekta Poticanja raznolikosti na hrvatskome tržištu rada koji sufinancira Europsko povjerenstvo u sklopu Programa Europske Unije za zapošljavanje i socijalnu solidarnost.

Program provodi Europsko povjerenstvo, a osmišljen je da bi financijski podupro ostvarivanje ciljeva Europske unije na području zapošljavanja, socijalne solidarnosti i jednakih mogućnosti te tako pridonio ostvarivanju ciljeva Europske strategije za 2020. godinu na navedenim područjima.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...