Colgate Palmolive, kao jedan od globalnih lidera u proizvodima za oralnu higijenu, u svom asortimanu nudi sve vrste pasti za zube koje su prilagođene različitim zahtjevima i potrebama potrošača.

U ponudi je moguće naći sve varijante, od obiteljskih pasti za zube kao što je npr. Colgate Cavity protection u 100 ml pakiranjima pa do dječjih pasti za zube kao što su Colgate Smiles.

“Potrošači koji traže specifična rješenja za njihove probleme s oralnim zdravljem svakako mogu računati na Colgate paste za zube u nastojanju da zadovolje svoje specifične potrebe”, navode iz distributera, tvrtke AWT International.

Za pomoć kod preosjetljivosti zuba tu je linija Colgate Sensitive Pro-relief u dvije varijante – baznoj i onoj s blagim izbjeljivanjem. Hrvatska je tržište gdje ljudi dosta brinu o svom izgledu pa u taj dio dolazi i bjelji osmijeh. Colgate nudi paste za izbjeljivanje zubi koje mogu pomoći da potrošač postigne jednu nijansu bjelje zube u samo tjedan dana. Takva je linija Colgate Max White ONE s više varijanti u 75 ml pakiranjima.

Za potrošače koji prvenstveno žele svjež dah Colgate nudi cijelu liniju Colgate Max fresh proizvoda, dok za potrošače koji traže potpunu 12-satnu zaštitu od bakterija Colgate nudi Colgate Total liniju unutar koje se mogu naći specifične varijante – za zdravo zubno meso, za bijele zube, za svjež dah, za osjetljive zube i za uklanjanje zubnih naslaga.

Kompanija Colgate Palmolive je isto tako poznata po širokom asortimanu četkica za zube u kojem svatko može naći odgovarajuću četkicu za sebe. Tako se među četkicama mogu naći četkice iz Colgate 360 linije s čistačem jezika, te Colgate Max White četkice s čašicom za izbjeljivanje zubi.

“Kategorija oralne higijene je dosta dinamična i potrošači imaju sve veće potrebe, a pojavljuju se i novi zahtjevi potrošača. Colgate kao vodeća robna marka u Hrvatskoj, svake godine donosi inovacije bitne potrošačima pa tako i u ovoj godini”, poručuju iz AWT Internationala.