combis-mario-vojvoda-mladen-gregovicMladen Gregović i Mario Vojvoda pridružili su se Upravi vodećeg pružatelja IT usluga u Hrvatskoj.

Regionalni sistem integrator i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis osnažio je Upravu s dva nova člana. Mladen Gregović tako je postao član Uprave i glavni direktor za operacije (COO), dok je Mario Vojvoda imenovan članom Uprave i glavnim direktorom za razvoj aplikativnih i sistemskih rješenja (CDO).

Mladen Gregović upravljat će dijelom kompanije koji je usmjeren na ICT infrastrukturu, dok će za integrirana IT rješenja i usluge biti zadužen Mario Vojvoda.

Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte. Rođen je 1968. u Bjelovaru. Završio je Fakultet Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a posjeduje brojne renomirane certifikate, iskustvo u upravljanju te stručno znanje procesa financijske i IT industrije. Više od deset godina bio je izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj.

Novi član Uprave Mario Vojvoda menadžer je s preko 10 godina rada unutar HT Grupe. Vojvoda je rođen 1974. godine u Zagrebu, diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Među ostalim pozicijama, obnašao je funkciju direktora tehnike (CTO) te člana Uprave Iskona, a neposredno pred dolazak u COMBIS bio je na funkciji IT direktora u Hrvatskom Telekomu.

“Combis je već sada, ako gledamo prihodovno – najveći sistem integrator u Hrvatskoj. Naša vizija je da osim hrvatskog tržišta jače iskoračimo i u regiji. Širenjem tima Uprave želimo dati jači zamah našim planovima te realizaciji razvoja poslovanja, unaprijediti efikasnost i ojačati Combis novim kompetencijama, izjavio je prilikom novih imenovanja Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.