dalmacijavino-borovo-simenc-zadro-potpis-suradnje-midiLuka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina i Dubravko Šimenc, voditelj branda Borovo, potpisali su u Splitu Sporazum o suradnji između dvije tvrtke u segmentu radne i zaštitne obuće.

Obje kompanije, iako jedna u državnom, a druga u privatnom vlasništvu dijele iskustva prošlosti kao izvornih hrvatskih proizvođača.

Tako će od sada radnici Dalmacijavina u vinogradu u Drnišu koristiti radnu obuću tvrtke Borovo, a dvije će tvrtke raditi i na razvoju i proizvodnji Pipi Startasica koje će biti predstavljene sljedeće proljeće.

“Vrlo smo zadovoljni uspostavljanjem suradnje s Borovom, s obzirom na to da se radi o dva prepoznatljiva hrvatska branda koja sve uspješnije posluju, unatoč mnogim problemima koji su još donedavno pratili obje tvrtke. Dalmacijavino smo preuzeli u stečaju i naš prvi zadatak bio je ponovo pokrenuti proizvodnju i vratiti proizvode na police trgovina. Sada kada se polako vraćamo, možemo razmišljati o projektima poput Pipi Startasica, koji će našem proizvodu dati određenu dodanu vrijednost”, izjavio je Luka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina.

“U vremenu kada se sve teže na tržištu nalaze kvalitetni partneri, oni koji podržavaju razvoj hrvatskog gospodarstva s ciljem zadržavanja proizvodnje i očuvanja dugogodišnje tradicije s ponosom danas potpisujemo Sporazum o suradnji s Dalmacijavinom”, rekao je Dubravko Šimenc, voditelj branda Borovo. (tportal.hr)