radnicka-pivo-konzum-midiUz vrhunska piva, Super Konzum Radnička pripremio je posebno iznenađenje za sve obožavatelje Harley Davidsona – izložbu starih modela.

Konzum je, u vrijeme svjetski poznatog festivala Oktoberfest,  u svojim  trgovinama kupcima pripremio proširenu ponudu vrhunskih piva od kojih će mnoga biti i na akcijskim cijenama.

Svi koji se počaste dobrim pivom i potroše 20 kuna sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti motor Harley Davidson.

Oktoberfest u Münchenu najpoznatije je okupljalište ljubitelja piva na svijetu, a narednih dana pivoljupcima u Hrvatskoj omiljene će biti prodavaonice Konzuma. Konzum surađuje s 15 dobavljača vrhunskog piva, a cilj mu je daljnje proširenje ponude.

“Poznato je da se o ukusima ne raspravlja, a naša je želja da svaki ljubitelj piva u prodavaonicama Konzuma pronađe pivo po svom ukusu. Stoga, Konzum na svojim odjelima piva nudi i pivo manjih proizvođača, craft pivovara, koje su posljednjih godina vrlo popularne. Ove godine za sve ljubitelje piva u Konzumu pripremamo posebno iznenađenje i vrijednu nagradnu igru“, izjavio je Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.

Svaki pravi biker na motoru osjeća posebnu slobodu, snagu i moć, a poseban je osjećaj na jednom motoru – Harley Davidsonu. Upravo zato Konzum je pripremio posebno iznenađenje za one koji vole pivo i motore.

U razdoblju od 29.9. do 21.10. za kupnju piva u vrijednosti od 20 kuna u Konzumu, imate mogućnost osvojiti motor Harley Davidson u vrijednoj nagradnoj igri. Također, u razdoblju od 23. rujna do 3. listopada u Super Konzumu Radnička bit će izloženi legendarni modeli Harley Davidson motora od kojih najstariji primjerak ima gotovo 100 godina.

Tradicija ispijanja piva stara je preko 9000 godina, a zanimljivo je da je čak i u Hamurabijevom zakoniku bilo navedeno da svi moraju popiti dnevnu količinu piva koja je bila određena prema društvenom statusu.

Po vrhunsko pivo najviše se isplati otići u Konzum!