Davor Kataliniå - COO BILLA HRDavor Katalinić imenovan je operativnim direktorom tvrtke Billa Hrvatska, a na funkciju stupa s travnjem 2016. Pridružuje se kao treći član Upravnog odbora u kojem su Martin Missbrandt, Predsjednik Uprave, i Nenad Budimir, Financijski direktor.

Katalinić je zaposlenik tvrtke Rewe International AG od početka 2016. godine. Od siječnja ove godine je prošao intenzivnu fazu obuke u nekoliko odjela tvrtke Rewe International AG u Austriji i istočnoj Europi, kako bi se adekvatno pripremio za svoje nove poslovne izazove kao operativni direktor tvrtke Billa Hrvatska.

Nakon studija elektrotehnike i računarstva i postdiplomskog studija iz menadžmenta, a prije početka svoje karijere u maloprodaji kao menadžer nabave neprehrambenih proizvoda u tvrtki Metro cash & carry Hrvatska, Katalinić je svoje iskustvo gradio kao projektni menadžer u Njemačkoj te kao prodajni menadžer u tvrtki Exor Informatički Inženjering.

Od 2005. godine Katalinić je obnašao različite funkcije, pa je tako bio voditelj nabave i komercijale za neprehrambene proizvode za Metro South East Europe GmbH u Beču, međunarodni menadžer kategorije proizvoda i direktor nabave pri Metro AG u Njemačkoj te partner u JosDeVries The Retail Company u Nizozemskoj.

Osim jačanja svojeg upravljačkog kadra, Billa Hrvatska nastavlja s investicijama u svrhu jačanja pozicije i imidža kao svježeg i povoljnog supermarketa u susjedstvu te kroz ekspanziju, odnosno nova otvorenja prodajnih mjesta u 2016. i narednim godinama.