Hrvatska New Banking Vision konferencija, prva u nizu od šest lokalnih konferencija, održat će se u Zagrebu 7. travnja 2016. godine u Hotelu Esplanade Zagreb.

 New Banking Vision konferencijaNamijenjena je bankarskim stručnjacima koji žele saznati više o novim mogućnostima inovativnih rješenja za bankarsku industriju i iskustvima drugih koja im mogu pomoći u jačanju tržišne pozicije. Cilj konferencije je poticanje sudionika na razmišljanja o tehnologijama i rješenjima izvan postojećih granica.

Kako bi bolje mogli pozicionirati svoje proizvode i usluge za uspjeh, kroz:

– Znanje i stručnost – vodeći financijski i IT stručnjaci dijelit će svoja znanja i iskustva kroz prezentacije, rasprave i case study-je
– FinTech – tvrtke inovatori prezentirat će svoje ideje o tome kako nove tehnologije uklopiti u bankarstvo i postati lider umjesto sljedbenik
– Druženje – New Banking Vision je prilika za susret s ljudima iz industrije i neformalne razgovore o aktualnim temama u opuštenoj atmosferi

Teme konferencije biti će podjeljenije na tri kategorije, banking, payment i voice. New Banking Vision jedna od danas najvećih regionalnih bankarskih konferencija prvi put je organizirana prije 13 godina.

Za sudionike šest do sada organiziranih konferencija predstavljala je mjesto susreta na kojem su dobivali informacije o zadnjim trendovima u bankarskoj industriji i razmjenjivali znanja i iskustva. Svaka nova konferencija bila je bolja od prethodne, ne samo po broju sudionika, nego i po raznolikosti tema o kojima se raspravljalo.

Posljednja, šesta New Banking Vision konferencija, održana u Rovinju u 2013. godini, okupila je više od 300 ljudi iz 22 zemlje, a među njima su bili predstavnici iz više od 70 banaka.

Od ove godine mijenja se koncept konferencije – umjesto jedne velike regionalne organizira se šest manjih lokalnih konferencija koje će se održati u Istanbulu, Bukureštu, Ohridu, Beogradu, Sofiji i Zagrebu.