delamaris-picnic-izola-weekendU asortimanu ribljih konzervi Delamaris nudi ribe s povrćem, sardine, filete skuše, tunu, inćune i riblje paštete.

U proizvodnom procesu koriste se samo prirodni sastojci od kojih su najvažniji riba skuša, jadranska srdela, tuna i povrće u rasolu.

Najpopularniji Delamaris proizvod u Hrvatskoj je riba s povrćem Izola Brand, nešto manje Weekend, a po svojoj kakvoći dobro su poznate i sardine te fileti skuše. Najpopularnije jedinično pakiranje je konzerva 125 g, dok transportno pakiranje uključuje 24 proizvoda.

Proizvodi Delamarisa prisutni su u svim trgovačkim lancima, s izuzetkom Konzuma, a može ih se pronaći i na policama manjih trgovina diljem Hrvatske.

Od prednosti i noviteta koje nude trgovcima iz Delamarisa ističu uvođenje ‘retail ready’ pakiranja ribe s povrćem, fileta skuše i ribljih pašteta, što znači da je transportno pakiranje ujedno i prodajno čime se trgovcima znatno olakšava izlaganje proizvoda.

Kod ribe s povrćem i fileta skuše prošle godine je usklađen i moderniziran dizajn kartonskog omota konzerve kako bi se postigla bolja vidljivost na polici i kreirao novi image robne marke.

Kada su u pitanju potrošači, Delamaris u prvi red stavlja svoju bogatu tradiciju proizvodnje ribljih konzervi vrhunske kakvoće koja seže u davnu 1879. godinu.

Također, važno je i što proizvodi Delamarisa ne sadrže aditive (konzervanse, pojačivače okusa, bojila, emulgatore i sl.), te su spremni za konzumaciju ili se mogu koristiti kod pripreme kombiniranih toplih jela. Tako su ribe s povrćem i fileti skuše odlični i kao umak s tjesteninom, rižom, palentom ili kus kusom.

Svi proizvodi Delamarisa su bez glutena i životinjske masti, zbog čega ih mogu konzumirati i ljudi s određenim zdravstvenim poteškoćama (celijakija). Kod svih proizvoda koji među sastojcima imaju i povrće u proizvodnji se koristi isključivo povrće u rasolu, a ne zamrznuto povrće, zbog čega su kod finalnog proizvoda okus, konzistencija, osjećaj svježine i boja znatno bolji.

Trenutno u ponudi nemaju nove proizvode, a marketinške i prodajne akcije u idućih šest mjeseci u Delamarisu planiraju konstantno provoditi u suradnji s trgovačkim kućama kroz njihove interne letke ili kataloge.