Donacijom godišnje zalihe higijenskih i kozmetičkih potrepština završena dm-ova inicijativa “I zima toplo srce ima”

Drogerijski lanac dm i Hrvatski skijaški savez štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra donirali su danas godišnju zalihu higijenskih i kozmetičkih potrepština, izvijestili su iz dm-a.

Predajom donacije u vrijednosti preko 200.000 kuna završena je inicijativa “I zima toplo srce ima” koja će djeci iz bolnice Gornja Bistra omogućiti bezbrižniju godinu.

“Već tradicionalno, skijaške legende dio svog veselja dijele s pacijentima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri, ali ovaj puta uz sponzorstvo dm-a koji je svojom  akcijom ‘I zima toplo srce ima’ zagrijao i naša srca, na čemu im se od srca zahvaljujem u svoje ime i u ime malih pacijenata“, izjavio je ravnatelj bolnice dr. Ivan-Željko Weiss.

Dubravka Štefanac Vinovrški, menadžerica marketinga i odnosa s javnošću u dm-u, izrazila je zadovoljstvo u ime dm-a što ima čast predati donaciju štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri. “Zahvaljujem kupcima dm-a koji su pružili podršku našoj inicijativi ‘I zima toplo srce ima’ kako bismo zajedno omogućili djeci da osjete toplinu naših srca i provedu što bezbrižniju godinu”, izjavila je Štefanac Vinovrški.

Sudjelujući na humanitarnoj utrci dm Zagreb Ski Legends, inicijativu su podržale i skijaške legende Alberto Tomba, Marco Girardelli, Kristian Ghedina, Bojan Križaj, Špela Pretnar, Hans Enn te Janica, Ana i Nika. Donaciji su doprinijeli i građani koji su kupnjom u dm-u tijekom siječnja, istovremeno mogli ostvariti značajne popuste i pomoći štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti Gornja Bistra.

“Utrkom dm Zagreb Ski Legends pripomogli smo sakupljanju sredstava za donaciju u higijenskim i kozmetičkim proizvodima koje zajedno s partnerom akcije dm-om ovom prilikom uručujemo Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri”, izjavio je Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza.