U renoviranje trgovine u Središću uloženo je više od 11 milijuna kuna

Nakon prvog kvartovskog supermarketa u naselju Sopot, trgovački lanac Spar Hrvatska otvorio je novi supermarket “za susjede” u naselju Središće, priopćeno je iz tvrtke.

Iz Spara ističu kako je u renoviranje ove trgovine uloženo više od 11 milijuna kuna te je prvenstveno namijenjena brzoj kupovini svih prehrambenih namirnica potrebnih obitelji.

Pritom dodaju kako se u Sparovim supermarketima proizvodi prodaju po cijenama kao u Interspar hipermarketima.

“U asortimanu Spar supermarketa naglasak je na svježem asortimanu. Na primjer, svakodnevno će se tijekom cijeloga dana peći svježi kruh. Ovaj Spar supermarket imat će i toploteku gdje će se tijekom dana moći kupiti gotovi topli obroci. Drugi zagrebački kvartovski SPAR supermarket otvara se u jednom od najljepših novozagrebačkih naselja, u Središću, u blizini parka Bundek. To je stari novozagrebački kvart s mlađom populacijom koja zahtjeva jedno novo, suvremenije iskustvo kupovanja i to ćemo moći pružiti ovakvim supermarketom”, poručuju iz trgovca.

Prodajna površina supermarketa je 380 četvornih metara a inicijalno će biti zaposleno 15 djelatnika. Radno vrijeme je prilagođeno potrebama kupaca, od ponedjeljka do subote od 07 do 21 sat, a nedjeljom od 08 do 14 sati, a tijekom prosinca nedjeljom do 17 sati.