duracell-aaa-mn2400Duracell je broj jedan na ukupnom tržištu baterija s 41% vrijednosnog udjela u alkalnom i cink segmentu

Duracell je na tržištu Republike Hrvatske prisutan s asortimanom alkalnih baterija (osnovni asortiman baterija koji čine linije proizvoda Duracell Basic i Duracell Turbo), zatim punjivih baterija i punjača, specijalnih baterija za fotoaparate, elektroniku, satove, sigurnosne uređaje i slušne aparate te svjetiljke. Najprodavanije su baterije iz alkalnog segmenta, formata AA i AAA, u pakiranjima 4/1, a riječ je o standardnim baterijama za svakodnevnu upotrebu u daljinskim upravljačima, telefonskim uređajima, dječjim igračkama i sl.

Duracell je danas prisutan u oko 8500 prodajnih mjesta na hrvatskom tržištu (svim trgovačkim lancima, veleprodajama, kioscima, benzinskim postajama, kao i svim specijaliziranim trgovinama – prodajnim mjestima tehničke robe, široke potrošačke elektronike, trgovine boja i lakova, knjižarama i papirnicama).

Duracell je broj jedan na ukupnom tržištu baterija s 41% vrijednosnog udjela u alkalnom i cink segmentu. Duracell je također vodeća alkalna baterija, segment u kojemu zauzima 60% vrijednosnog udjela.

Tijekom srpnja Duracell je na hrvatsko tržište u premium segment alkalnih baterija uveo novi unaprijeđeni Duracell Turbo s opcijom Power Check za provjeru stanja energije u bateriji.

Od rujna će provoditi iznimno atraktivne cjenovne akcije ciljane na krajnjeg potrošača. Također, u pripremi je već tradicionalna Duracell božićna promocija.

Duracell je jedina robna marka baterija na hrvatskom tržištu s redovnim oglašavanjem na TV-u koja nudi kompletan paket usluga isporuke i unaprjeđenja prodaje na svakom prodajnom mjestu, poručuje ovaj proizvođač.