energizer-base-aaEnergizer Holding jedan je od najvećih svjetskih igrača u ponudi tzv. prijenosne energije, prisutan u više od 160 zemalja.

Energizer je svjetski broj jedan u punjivim baterijama i u baterijskim svjetiljkama te svjetski broj dva u brendiranim baterijama.

U okruženju koje bilježi ukupan pad (alkalne + cink karbon baterije), Energizer bilježi rast i tržišni je lider u srednjoj i istočnoj Europi.

Energizer nudi proizvode koji zadovoljavaju svačije potrebe za prijenosnom energijom, u smislu vrste i kapaciteta baterije.

Prateći stanje na svjetskom, a poglavito europskom tržištu, te anticipirajući trendove, odlučili su brend Energizer na hrvatskom tržištu razvijati prvenstveno kroz alkalne baterije i to u dva cjenovna razreda: Energizer bazna linija alkalnih baterija te Energizer premium linija alkalnih baterija (podbrend Maximum).

Prisutni su skoro u svim većim trgovačkim lancima, u kanalu tradicionalne trgovine te u specijaliziranim trgovinama. Razvoj vide u privlačenju novih kupaca, daljnjem širenju portfolia kod već prisutnih partnera te u jačanju specijalnih kanala prodaje (tzv. uradi sam).

energizer-lithium-aaInterne srednjoročne odrednice su konverzija bazne alkalne u premium alkalne baterije te, s druge strane, konverzija premium alkalnih u super premium kategoriju s litijskom tehnologijom.

Najprodavanije Energizer baterije su AA u blisteru s četiri baterije te AAA, također u blisteru s četiri baterije.

Partnerima i potrošačima nude vrhunski proizvod po prihvatljivoj i konkurentnoj cijeni, a kroz jasnu razvojnu strategiju i različite marketinške alate potrošače upoznaju s kvalitetom proizvoda.