Energiju možete pronaći u malim pakiranjima

Ukusne i praktične proizvode koji će se pobrinuti za vašu energiju možete pronaći u svom dm-u i u dm online shopu u kojem su odnedavno dostupni i Sportness proteinski keks s komadićima čokolade te dmBio pločica s lješnjakom, indijskim oraščićima i pistacijom

Proteini pomažu održavanju zdravlja kostiju te obnavljanju i rastu mišića, a o dnevnom unosu proteina posebnu brigu moraju voditi sportaši i rekreativci. Ubrzani stil života i nedostatak vremena često nas sprječavaju da prehranom unesemo optimalnu količinu proteina, zbog čega nam često nedostaje energije.

Ukusne i praktične proizvode koji će se pobrinuti za vašu energiju možete pronaći u svom dm-u i u dm online shopu u kojem su odnedavno dostupni i Sportness proteinski keks s komadićima čokolade te dmBio pločica s lješnjakom, indijskim oraščićima i pistacijom. Sportness proteinski keks idealan je međuobrok, poslastica za pauzu ili desert. Sadrži visok udio proteina i nizak udio šećera te je idealan za sportaše. dmBio pločica s tri različite vrste orašastih plodova i ukusnom čokoladom savršen je pratilac u pokretu. Brzo će utažiti glad i osigurati nalet energije koji je svakome potreban tijekom radnog tjedna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKiosci – Trendovi: Lokacija, lokacija, lokacija
Sljedeći članakU morskim radostima će uživati 100 mališana