VijestiZemljadm otvorio 155. poslovnicu u Hrvatskoj

dm otvorio 155. poslovnicu u Hrvatskoj

U ponedjeljak, 30. svibnja u Medulićevoj ulici, u Zagrebu, otvorena je prva prodavaonica dm-a u Hrvatskoj s ugostiteljskom ponudom.

dm-otvorenje-midiUz asortiman koji broji više od 16.000 proizvoda, novootvorena prodavaonica kupcima nudi mjesto za opuštanje i ispijanje zdravih smoothija, sokova i napitaka od voća i povrća, eko čajeva te kave sa SteviQ prirodnim sladilom. U jedinstvenoj dm prodavaonici, gosti se mogu okrijepiti na terasi ili galeriji uz mesne i vegetarijanske sendviče s ili bez glutena te kolače s prirodnim voćnim šećerom i prirodnim sladilima.

“Tijekom dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj uvijek smo nastojali biti inovativni. Dio tih nastojanja je i prva prodavaonicu dm-a koja kupcima omogućuje da se opuste uz kavu, zdrave napitke i zalogaje. Vjerujem kako će, uz kontinuirao razvijanje ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje, dm-ov zdravi kutak kupcima takve proizvode učiniti još dostupnijima”, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a Hrvatska.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić te je najavio kako će u srijedu, 1. lipnja, od 18:00 sati preuzeti ulogu blagajnika u novom dm-u, a svu zaradu dm će preusmjeriti u humanitarne svrhe.

Uz osviještenu prehranu, nova dm-ova prodavaonica jedinstvena je i po kazališnoj povijesti koju su joj u naslijeđe ostavili Satirički kabaret Jazavac koji je nekada nastupao ondje, a 1994. preimenovan je u Kerempuh. Kazališni duh prodavaonice svojim nastupima nakratko su oživjeli glumci Satiričkog kazališta Kerempuh – Borko Perić, Maja Posavec i Ivan Đuričić.

dm posluje u 155 prodavaonica u 60 hrvatskih gradova, a fokus ulaganja u prodajnu mrežu je na kvalitativnom širenju, što uključuje modernizaciju i preuređenje postojećih prodavaonica te obogaćivanje novom ponudom.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...