felce-azzurra-tekuci-sapun-classic-300300mlBrend Felce Azzurra već je dugi niz godina na hrvatskom tržištu prisutan u kategoriji tekućih sapuna u sedam različitih varijanti mirisa: classic, fresh, sweet, elegante, pamučni cvijet, ruža i badem.

Na policama trgovina u ponudi je i trajno akcijsko pakiranje 300 ml+300 ml (pumpica i refill) s atraktivnom promotivnom cijenom. Felce Azzurra u asortimanu nudi i klasične 100-gramske tvrde sapune u tri mirisa: badem, ruža i pamučni cvijet.

Osim sapuna, ovaj brend na hrvatskom tržištu nudi i široku paletu proizvoda u gotovo svim linijama za njegu tijela (pjene za kupanje, gelovi, deo sprayevi, šamponi, losioni, puderi) i svaka od tih linija dolazi u sedam različitih mirisa.

“Naši mirisi su izuzetno specifični (puderasti ) i često čujemo komentare: Felce ili voliš ili ne voliš. A tko voli i prepoznaje sebe u ovim intenzivnim i bogatim mirisima, postaje naš kupac za cijelu liniju proizvoda”, ističe Matilda Miličić-Makart iz tvrtke Makart&Makart, distributera brenda Felce Azzurra.

Ovaj asortiman sapuna prisutan je u gotovo svim trgovačkim lancima i drogerijama u Hrvatskoj. Iz Makart&Makarta proizvod preporučuju potrošačima zbog atraktivne cijene i najpovoljnije kupnje po litri proizvoda, a trgovcima jer kao takav osigurava visok obrtaj i sam po sebi je prepoznatljiv na polici i tražen od potrošača.

“Novosti u kategoriji sapuna nemamo. No, unutar branda smo ove godine značajno proširili asortiman novim linijama: za kućanstvo, za pranje rublja, muškom linijom, a u 2012. planiramo još neke novosti. Sve linije karakterizira intenzivan miris koji sada potrošači mogu imati i u vlastitom domu, odjeći i okruženju”, navodi Miličić-Makart.