Tržišne komunikacijePromocijeFranck Crema kartice za ispitivanje i preispitivanje probijaju led

Franck Crema kartice za ispitivanje i preispitivanje probijaju led

Kava je mnogo više od napitka s kofeinom koji mnogima od nas pomaže u razbuđivanju. Jedno je od najstarijih napitaka koje se povezuje s ljudskom interakcijom i društvenom aktivnošću, a kava s prijateljima za mnoge od nas je pravi ritual, trenutak opuštanja i povezivanja s dragim ljudima. Dobro društvo uz šalicu dobre kave uvijek ide zajedno, a prati ga neprocjenjivi osjećaj čistog zadovoljstva i sreće. To je trenutak u kojem dijelimo i šalicu razgovora s prijateljima ili pak upoznajemo nove ljude koji nam obogaćuju svakodnevnicu.

Nema teme za razgovor koja ne ide dobro uz šalicu vruće turske kave, a Franck predstavlja mali dodatak koji će razgovore s prijateljima ili pak upoznavanje novih učiniti još zanimljivijim. Riječ je o posebnom pakiranju Crema kave u kojem dolazi i set kartica za ispitivanje i preispitivanje te dvije šalice za kavu. Kartice donose različita pitanja i potiču diskusiju o raznovrsnim temama kojim možete začiniti kavu. Odaberite karticu i otvorite zabavnu diskusiju u kojoj ćete bolje upoznati sebe i svoje sugovornike. Ovo posebno pakiranje dostupno je na webshopu i Franck Experience Storeu u zagrebačkoj Teslinoj ulici 7. Ujedno, posebno pakiranje Franck Crema kave od 400 grama uz kartice ekskluzivno je dostupno na policama Konzuma.

Franck Crema je 100% turska kava, idealna za one koji vole bogatu pjenu te kremaste note čokolade i kakaovca, prirodno prisutne u zrnima ove kave. Zbog posebnog načina mljevenja može se pripremati na brzi način, prelijevanjem vrućom vodom ili na klasičan način, u džezvi.

Idealno mjesto za najbolju subotnju kavu i nova prijateljstva je na Female Speed Friendingu
Kartice za ispitivanje i preispitivanje uz Crema kavu poslužit će i sudionicama novog izdanja Female Speed Friendinga, ovu subotu, 20. svibnja, u novouređenom WESPA Business & Lounge prostoru (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 17h.

Event je namijenjen svim ženama željnima dobre zabave, novih prijateljstava ili jednostavno onima koje žele probati nešto novo. Događanja sad već broje tradiciju organizacije od 2021. godine te iste godine osvajaju nagradu za NAJevent godine. FemAmi organizacijski tim je u međuvremenu odradio turneju po cijeloj Hrvatskoj, proslavio jubilarni 10. event te pokreće još jedan nezaboravni event kojim otvaraju sezonu novih ženskih prijateljstava.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...