frosch-deterdzenti_aloe-vera_dl-500mlFroschev asortiman deterdženata za ručno pranje posuđa sastoji se od tri proizvoda: Aloe Vera, Sensitiv i Balsam Citrus

Frosch se na tržištu pojavio prije 25 godina, kao prvi brend deterdženata koji ne sadrže fosfate.

“Frosch je dio tvrtke Erdal Werner&Mertz koja je sa svojim kategorijama (Frosch, Erdal, Emsal) prisutna u svim značajnijim trgovačkim lancima, a u sklopu kategorije Frosch ima značajno učešće”, ističe Sandra Rodbinić, menadžerica iz tvrtke Erdal.

Za svoja dostignuća u ekološkom i za okoliš prihvatljivom čišćenju kompanija je dobila certifikat EMAS II, a 2010. godine Frosch je primio nagradu «Most Trusted Brand» – brend kojem kupci najviše vjeruju.

Svi proizvodi brenda Frosch proizvode se u tvornici u Njemačkoj, a sadrže prirodne sastojke s djelotvornom snagom čišćenja kao što su ocat, limun i soda.

Asortiman deterdženata za ručno pranje posuđa sastoji se od tri proizvoda: Aloe Vera, Sensitiv i Balsam Citrus, dostupnih u pakiranju od 500 ml te u promotivnim pakiranjima od 500+250 ml.

Maloprodajna cijena Frosch deterdženata kreće se od 9,90 do 10,99 kuna po komadu, a najprodavaniji su Frosch Balsam Citrus i Frosch Aloe vera.

Kako doznajemo iz Erdala, trgovci su danas svjesni potrebe zaštite prirode i trenda kod potrošača koji se sve više okreću ekološkim proizvodima, tako da se u nekim trgovinama otvaraju i posebni odjeli s proizvodima koji ne štete okolišu.

Frosch proizvodi redovito sudjeluju u promotivnim akcijama te periodički dolaze u bonus pakiranjima i na taj način potrošaču pružaju dodatnu vrijednost.