Fructal je inovativna tvrtka koja dosljedno izražava svoju misiju kroz svoje proizvode.

Temeljne vrijednosti Fructala, koje su se održale tijekom svih godina djelovanja, su kvaliteta i pozitivan odnos prema prirodi.

PROBAJTE! ODLIČNI SU
Fructal u svom asortimanu kombinira voćne sokove, nektare i pića koja se odlikuju iznimnim, nezamjenjivim okusom jer se dobivaju od prvoklasnih voćnih sastojaka koje stručnjaci iz Fructalovih laboratorija prije upotrebe pažljivo pregledavaju. Široku paletu okusa čine uglavnom proizvodi pripremljeni od sirovina od crvenog voća koji su prava riznica antioksidansa.

Fructalova elegantna Tetra Prisma® Aseptic 1 L ambalaža sadrži prvoklasne okuse poput mješavine borovnice, jagode, crnog ribiza, ribiza i nara i 100% multivitaminskog soka od crvenog voća.

FRUCTALOV NEKTAR IZ JAGODE – JEDINSTVEN OKUS, NAPRAVLJEN U SURADNJI S PRIRODOM
Fructal Superior nektar od jagoda, jabuka i grožđa jedan je od tradicionalnih Fructalovih proizvoda, koji se odlikuje skladnim i punim okusom i vrhunskom kvalitetom.

Jedinstvena je mješavina prvoklasnog voća koja impresionira svoje vjerne potrošače.

Probajte, nećete požaliti!

FRUCTALOVI PROIZVODI U RECIKLIRANOJ AMBALAŽI
Od svibnja 2021. svi Fructal Superior Fructal proizvodi bit će dostupni u pakiranju izrađenog od biljnog podrijetla Tetra Prisma® Aseptic 1 L.

Takozvana ambalaža “na biljnoj osnovi” izrađena je od ŠEĆERNE TRSKE s čak 84% materijala na biljnoj osnovi u pakiranju od 1 L Tetra Prisma® Aseptic. Čepovi su također izrađeni od polimera RECIKLIRANOG IZVORA.

Postepeno će se svi proizvodi u ambalaži Tetra Prisma® Aseptic 1000 Square i Tetra Brik® Aseptic Edge od 200 ml puniti u ambalažu od prirodnih materijala.

Ovom mjerom Fructal dodatno smanjuje emisiju CO2 i na taj način doprinosi borbi protiv klimatskih promjena i ispunjava svoju misiju odgovornog poslovanja i brigu prema okolišu i društvu.

S Fructal proizvodima u svoju svakodnevnu prehranu uključite samo najbolje i razmazite se bogatim voćnim okusima od crvenog voća.

PROBAJTE IH!

ODLIČNI SU.

Fructal d.o.o.
pr.info@fructal.si
+386 5 369 12 02
www.fructal.si