Dugo se poznajemo i naučili smo što volite. Neki bi JELI nakon napornog dana, neki bi JELI u posebnim trenucima, a neki bi JELI uvijek. Bez obzira na to u kojem se opisu pronalazite, Gavrilović ima provjereno dobar izbor – novi brend JELI koji obuhvaća hrenovke i parizere od svinjetine i piletine koji su stvoreni da biste ih JELI u svakom trenutku.

“Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli kampanju JELI koja u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci, odnosno u hladnjaku. Među njima su i naši poznati gurmani Mate Janković i Andrea Andrassy, ali i mnogi drugi ljubitelji Gavrilovića koji će, u sklopu kampanje od Zagreba preko Rijeke do Splita, prirediti pravi gastro doživljaj uz posebno iznenađenje koje za sada držimo u tajnosti”, najavio je Trpimir Lovreković, direktor marketinga Gavrilovića.

A kako biste u rekordnom roku pronašli JELI hrenovke i parizere na policama trgovina, Gavrilović ih je “odjenuo” u različita pakiranja. Tamna nijansa narančaste za one koji daju prednost asortimanu od svinjetine, a svjetlija nijansa za ljubitelje piletine.